Transport si retur

Transport si retur produse

Transportul comenzilor se face prin firma de curierat GLS, in 3-5 zile lucratoare de la validarea comenzii.

In cazul achitarii cu cardul sau prin transfer bancar, se va tine cont de urmatoarea grila de calcul (preturile nu contin T.V.A.):

0 kg. – 2 kg.: 15 RON

2,1 kg. – 5 kg.: 20 RON

5,1 kg. – 10 kg.: 25 RON

10,1 kg. – 15 kg.: 30 RON

15,1 kg. – 20 kg.: 35 RON

20,1 kg. – 30 kg.: 40 RON

 

In cazul platilor in sistem ramburs, la costurile de mai sus se adauga urmatoarele sume (nu contin T.V.A.):

de la 1-2000 RON = 7 lei

peste 2000 RON = 1%+5 lei

La o comanda in suma de minim 300 lei, livrarea este gratuita pe tot teritoriul Romaniei.

In cazul in care refuzati primirea coletului, acesta se va retrimite doar daca veti suporta taxele de transport si de retur ale coletului! Daca nu se achita aceste taxe nu veti mai putea efectua o noua comanda pe site-ul nostru.

S.C. Confi Activ Textil  S.R.L. nu raspunde de intarzierile cauzate de firma de curierat. si nu poate fii trasa la raspundere pentru eventualele pierderi.

 

Returul produselor

  1. In cazul produselor livrate gresit decat cele comandate, va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru (maxim 24 ore de la primire produs) pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de S.C. Confi Activ Textil S.R.L.

 

  1. Renuntarea la cumparare. Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris catre S.C. Confi Activ Textil S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalaje si etichete intacte, fara urme de spalare sau folosire). Returnarea banilor se va face numai prin banca cu Ordin de Plata emis pe numele cumparatorului. Acest lucru inseamna ca vom avea nevoie de urmatoarele date: Cont Bancar valid; Banca la care este deschis si Numele dvs complet, in momentul sosirii produsului in firma noastra. Termenul de returnare a sumelor este de maximum 5 zile din momentul primirii si verificarii produsului. Suma inapoiata si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

 

ATENTIE: In toate cazurile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite. Deteriorarea, utilizarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

 

De asemenea, returul poate fi refuzat in urmatoarele cazuri:

  1. In cazul in care cererea de returnare depaseste perioada de 14 zile prevazute in OUG 34/2014. Perioada de 14 zile se calculeaza din momentul primirii comenzii de catre d-voastra.
  2. In cazul in care produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (cu documentele care l-au insotit, cu toate componentele).
  3. In cazul in care produsele au fost confectionate dupa specificatiile prezentate de Client sau personalizate.

Daca clientul trimite produsele impachetate necorespunzator pentru protejare/manipulare curier este raspunzator de orice distrugeri, defecte, descompletari constatate la receptia returului.

 

In cazul in care doriti returnarea produsului in termenul legal, va rugam sa ne adresati o notificarea SCRISA in maxim 14 zile de la primirea produsului, in care sa specificati:

– numele si prenumele

– numarul de telefon

– denumirea produsului pe care doriti sa il returnati

– numarul si data comenzii.

In cazul in care nu este respectata aceasta procedura ne rezervam dreptul de a refuza returul produsul.

NU BENEFICIAZA DE POLITICA DE RETURNARE PERSOANELE JURIDICE