Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Daca nu acceptati acesti „Termeni si Conditii” nu folositi acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l comercializam deoarece culorile pot diferi ca nuanta din cauza calitatii imaginii si setarilor monitorului sau asezarea imprimeului depinde de incadrarea la croire in procesul de productie.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Produsele si serviciile noastre sunt oferite in limita stocului disponibil. Nu oferim nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. Nu putem garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. Totusi, in cazul in care ati plasat o comanda si nu avem produsele disponibile, va contactam telefonic pentru a va comunica confectionarea acestora.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Ne rezervam dreptul sa modificam specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

Puteti face o comanda la noi prin completarea formularului nostru de comanda, telefonic sau prin email. Dupa comanda, veti primi o copie a comenzii pe adresa de e-mail pe care ati folosit-o in formularul de comanda in care veti avea detaliat produsele comandate si datele personale. Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise.

Livrarea produselor se face prin firma de curierat GLS, oriunde in Romania.

Expedierea unei comenzi are loc dupa ce ati primit e-mail-ul de confirmare a expedierii.

Termenul de livrare a comenzilor este de 3-5 zile lucratoare de la confirmare. Totusi ne rezervam dreptul sa livram produsele in maxim 7 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

De asemenea in perioada sarbatorilor pot exista intarzieri in livrarea comenzilor datorate de volumul mare de comenzi receptionate sau aglomerarii de livrari prin firmele de curierat nationale, caracteristica sarbatorilor.

Livrarea produselor este gratuita pentru comenzile ce depasesc valoarea de 300 RON. Costul transportului pentru comenzile sub 300 RON este cel specificat in sectiunea Transport si retur.

Ne rezervam dreptul sa intarziem sau sa anulam comenzi si livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi.

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.

Vom putea refuza o comanda daca:

 • nu avem pe stoc produsul comandat
 • a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului
 • nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat etc…)
 • ati produs daune site-ului nostru prin repetate schimburi de produse fara motive intemeiate
 • limbaj licentios sau amenintari
 • pretentii nejustificate si exagerate asupra anumitor tipuri de produse care in prealabil au toate specificatiile afisate in pagina de produs.

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Legislatia romaneasca (O.G.34/2014, art.9, alin.1) prevede: consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului in virtutea art.14 alin.2 din O.G.34/2014.

 

PAȘII DE URMAT PENTRU A FACE UN RETUR:

 • puteti returna o comanda indiferent de motivul dvs. doar daca produsele nu au fost spalate sau folosite in termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 • returul va fi trimis doar prin firme de curierat la adresa str. Triumfului nr. 43, Buzau, la destinatar veti trece S.C. CONFI ACTIV TEXTIL S.R.L., iar numarul de contact este cel afisat pe site. (NU TRIMITETI RETURURI PRIN POSTA ROMANA pentru ca nu suntem notificati cand ajung acestea la Posta si nu le putem ridica, de aceea riscati sa le primiti inapoi).
 • taxa de retur va fi suportata de dvs. conform O.G 130/2000, Cap.II, Art.7 (1) noi urmand sa va inapoiem intreaga suma care ati achitat-o in momentul in care ati primit comanda.
 • banii vor fi returnati intr-un cont IBAN (in termen legal de maxim 14 zile de la primirea returului de catre noi). Rambursarea contravalorii unei comenzi se efectueaza numai prin transfer bancar in contul care ne este transmis de catre client, pentru a efectua si demonstra legal si cu usurinta restituirea banilor.

 

MOTIVE PENTRU CARE REFUZAM RETURUL PRODUSELOR:

 • deteriorarea fizica a ambalajului original (cutie sau punga) sau aplicarea bandei scotch direct pe acesta datorata neambalarii corespunzatoare (in hartie sau nylon) realizate de catre client sau curier (in cazul in care acesta din urma este nevoit sa sigileze continutul coletului, daca expeditorul nu o face);
 • deteriorarea sau murdarirea produsului din cauza neambalarii corespunzatoare si a deteriorarii prealabile a ambalajului original;
 • utilizarea produselor si trimiterea acestora cu semne de uzura sau mirosuri improprii.

 

PRODUSELE SPALATE NU SE POT RETURNA DIN MOTIVE DE IGIENA!

Contravaloarea comenzii urmeaza a fi restituita in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului si desigur, daca produsele aferente comenzii au fost acceptate ca retur.

Suma inapoiata este suma care ati platit-o pentru comanda (fara cheltuieli transport), taxa de retur fiind suportata de catre dumneavoastra.

Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce ne-ati notificat in scris pe mail. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

Banii se returneaza intr-un cont IBAN comunicat de dvs.

„Clienti” sau „consumatori” sunt doar persoanele fizice. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

In cazul in care din greseala ati primit alt produs decat cel comandat de dumneavoastra, acesta se schimba iar noi vom suporta costurile de transport.

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

 

COPYRIGHT

Intregul continut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date – este proprietate personala si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru direct a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice nelamuriri privind drepturile de autor, va rugam sa ne contactati pe email.

Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

 

PROMOTII

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

 

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.