Plata produs

Plata produselor se poate face in sistem ramburs, cu cardul sau prin transfer bancar

 

1. Plata produselor in sistem ramburs, adica in momentul primirii coletului de la agentul firmei de curierat. In acest caz, trebuie tinut cont de tarifele prezentate la sectiunea Transport si retur.

In colet se va afla marfa comandata de dumneavoastra, insotita de factura. La achitare, trebuie sa primiti o chitanta de la firma de curierat, ca dovada a platii. Pe acest document, trebuie sa fie specificat: incasat pentru S.C. Confi Activ Textil  S.R.L., suma incasata si data la care s-a achitat rambursul.

 

2. Prin intermediul procesatorului de plati online: MobilPay

Sunt acceptate toate cardurile de tip Visa si MasterCard, iar procesatorul de carduri asigura sisteme antifrauda performante, cu verificare automata si manuala si Procesare 3D Secure.

Dupa ce introduceti toate datele cardului efectuati plata si comanda este plasata.

Atentie! Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul procesatorului de plati MobilPay, iar noi nu vom stoca niciun fel de date referitoare la cardul dumneavoastra.

 

 

3. Plata prin transfer bancar

Dovada platii trebuie trimisa catre S.C. Confi Activ Textil  S.R.L. la adresa de e-mail contact@atelierulculenjerii.ro sau confiactivtextil@gmail.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C. Confi Activ Textil  S.R.L